Upišite se u bazu

Webinar -Priprema, pozor…završni obračun!

Pozivamo vas da u srijedu, 1. prosinca od 17.00 sati na našoj Facebook stranici pratite live stream webinara poznate šaptačice poduzetnicima Đurđice Mostarčić na teme:

  • pripremi za izradu završnog obračuna 2021. godine
  • mogućnosti neoporezivih isplata
  • poreznom statusu danih i primljenih predujmova
  • konačnom obračunu plaće
  • evidentiranju potpora u poslovnim knjigama
  • amortizaciji, otpisu potraživanja iobveza
  • minimalnoj plaće za 2022. godimnu
  • o još mnogo odgovora na pitanja obrtnika i ostalih sudionika

Tijekom trajanja webinara moći ćete postavljati pitanja putem Messengera, Whatsapp-a i telefonom, ali i već sad putem Messengera ili na mail adresu Udruženja obrtnika Opatija – [email protected]

Partneri Udruženja obrtnika Opatija

Povezane novosti

Vinska edukacija
Razumijevanja vina i povećanja kvalitete života – drugi dio, drugoga dana, održana je 21.10.2025. godine od 10-14 sati u Winery KAPIĆ, Cesta dalmatinskih brigada 9, Matulji. Obuhvatila je široko područje na bazi 10 kvalitetnih uzoraka: • Vinske regije svijeta (Toscana, Veneto, Champagne, Burgundija, Bordeaux) • Stilovi proizvodnje vina (Porto,Sherry, Marsala, Predikatna vina, Aromatizirana vina, Vinski […]
Obrtnička Televizija – Modna revija “Welcome to Eden”
Jedna pista, 21 priča i bajkoviti ambijent Amerikanskih vrtova. Modna revija “Welcome to Eden” autorice i obrtnice Petre Fledrović iz Matulja spojila je eleganciju, ženstvenost i glazbu uživo u nezaboravnu večer. Kolekcija modne kuće „Petra“ očarala je gledatelje pažljivo osmišljenom dramaturgijom i krojevima koji slave ženu. Večer su upotpunili i nastupi poznatih gostiju te rock […]
Edukacija razumijevanja vina i povećanja kvalitete života
Dana 14. listopada 2025. godine je uz potporu Turističke zajednice Kvarnera u restoranu Lumber u Opatiji održan nastavak sommelierske radionice početnog stupnja, odnosno vinske edukacije razumijevanja vina i povećanja kvalitete života. Ambasador Kvarner Wines i “Kvarner – Europska regija gastronomije 2026” , sommelier Josip Orišković osmislio je radionicu koncipiranu u 3 dana sa ukupno 12 […]