Hrvatski zavod za zapošljavanje u petak je produljio rok za predaju zahtjeva za mjesec ožujak 2020. za dodjelu potpore za očuvanje radnih mjesta na 10. travnja, a danas su obavijestili korisnike da je rok skraćen zaključno 6. travnja do 23:59 sati.
Novi rokovi:
• Za zahtjeve za dodjelu potpore zaprimljene zaključno s danom 6. travnja 2020. godine do 23:59 h odobravat će se isplate troškova plaća za mjesec ožujak, travanj i svibanj 2020. godine
• Za zahtjeve za dodjelu potpore zaprimljene u razdoblju od 7. travnja do 6. svibnja 2020. godine do 23:59 h odobravat će se isplate troškova plaće za travanj i svibanj 2020. godine.
• Za zahtjeve za dodjelu potpore zaprimljene u razdoblju od 7. svibnja do 6. lipnja 2020. godine do 23:59 h odobravat će se isplate troškova plaće za svibanj 2020. godine
Izvor: HZZ
VAŽNA OBAVIJEST: HZZ – PONOVNO – promijenio rok prijave za dodjelu potpore za ožujak – rok je 6. travnja do 23:59
- Objavljeno 06.04.2020.
- u kategoriji Obavijesti
Partneri Udruženja obrtnika Opatija





Povezane novosti
Razumijevanja vina i povećanja kvalitete života – drugi dio, drugoga dana, održana je 21.10.2025. godine od 10-14 sati u Winery KAPIĆ, Cesta dalmatinskih brigada 9, Matulji. Obuhvatila je široko područje na bazi 10 kvalitetnih uzoraka: • Vinske regije svijeta (Toscana, Veneto, Champagne, Burgundija, Bordeaux) • Stilovi proizvodnje vina (Porto,Sherry, Marsala, Predikatna vina, Aromatizirana vina, Vinski […]
Jedna pista, 21 priča i bajkoviti ambijent Amerikanskih vrtova. Modna revija “Welcome to Eden” autorice i obrtnice Petre Fledrović iz Matulja spojila je eleganciju, ženstvenost i glazbu uživo u nezaboravnu večer. Kolekcija modne kuće „Petra“ očarala je gledatelje pažljivo osmišljenom dramaturgijom i krojevima koji slave ženu. Večer su upotpunili i nastupi poznatih gostiju te rock […]
Dana 14. listopada 2025. godine je uz potporu Turističke zajednice Kvarnera u restoranu Lumber u Opatiji održan nastavak sommelierske radionice početnog stupnja, odnosno vinske edukacije razumijevanja vina i povećanja kvalitete života. Ambasador Kvarner Wines i “Kvarner – Europska regija gastronomije 2026” , sommelier Josip Orišković osmislio je radionicu koncipiranu u 3 dana sa ukupno 12 […]


