Upišite se u bazu

Hrvatska obrtnička komora ishodila novi režim samoizolacije za vozače

Slijedom snažnog zalaganja Hrvatske obrtničke komore, Stožer civilne zaštite izdao je priopćenje prema kojem će od jučer na području svake županije biti uspostavljena karantena s parkirališnim prostorom za kamione, u kojima će biti smješteni domaći vozači teretnih vozila nakon istovara tereta.

Vozači više neće morati biti u samoizolaciji kao dosad, već će prema potrebi iz karantene odlaziti na put i nakon istovara robe ponovno se vraćati u karantenu.

Dodatno, Hrvatska obrtnička komora inicirala je pregovore o mogućnosti organizacije prolaska hrvatskih kamiona pod pratnjom kroz Sloveniju, bez obzira na vrstu robe koju prevoze, o čemu ćemo vas dodatno obavještavati.

Partneri Udruženja obrtnika Opatija

Povezane novosti

Vinska edukacija
Razumijevanja vina i povećanja kvalitete života – drugi dio, drugoga dana, održana je 21.10.2025. godine od 10-14 sati u Winery KAPIĆ, Cesta dalmatinskih brigada 9, Matulji. Obuhvatila je široko područje na bazi 10 kvalitetnih uzoraka: • Vinske regije svijeta (Toscana, Veneto, Champagne, Burgundija, Bordeaux) • Stilovi proizvodnje vina (Porto,Sherry, Marsala, Predikatna vina, Aromatizirana vina, Vinski […]
Obrtnička Televizija – Modna revija “Welcome to Eden”
Jedna pista, 21 priča i bajkoviti ambijent Amerikanskih vrtova. Modna revija “Welcome to Eden” autorice i obrtnice Petre Fledrović iz Matulja spojila je eleganciju, ženstvenost i glazbu uživo u nezaboravnu večer. Kolekcija modne kuće „Petra“ očarala je gledatelje pažljivo osmišljenom dramaturgijom i krojevima koji slave ženu. Večer su upotpunili i nastupi poznatih gostiju te rock […]
Edukacija razumijevanja vina i povećanja kvalitete života
Dana 14. listopada 2025. godine je uz potporu Turističke zajednice Kvarnera u restoranu Lumber u Opatiji održan nastavak sommelierske radionice početnog stupnja, odnosno vinske edukacije razumijevanja vina i povećanja kvalitete života. Ambasador Kvarner Wines i “Kvarner – Europska regija gastronomije 2026” , sommelier Josip Orišković osmislio je radionicu koncipiranu u 3 dana sa ukupno 12 […]